Menu
Menu
Stołówka
Jadłospis
DATA |
MENU |
ALERGENY |
25.09. Pn. |
Zupa pomidorowa z mięsem drobiowym i ryżem, twarożek z owocami
|
A-1, 7,9
|
26.09. Wt. |
Wątróbka drobiowa, ziemniaki, buraczki, kompot wieloowocowy, banan
|
A-1
|
27.09. Śr. |
Fasolka po bretońsku, pieczywo mieszane, kompot z czereśni, jogurt owocowy
|
A-1,7
|
28.09. Czw. |
Potrawka z kurczaka, ryż, galaretka do picia, gruszka
|
A-1
|
29.09. Pt. |
Makaron z twarogiem, masłem i cukrem, jogurt do picia, brzoskwinia
|
A-1,7
|
02.10. Pn. |
Zupa krupnik z mięsem drobiowym, pieczywo mieszane, serek Danio
|
A-1,7,9
|
03.10. Wt. |
Udko z kurczaka pieczone, ziemniaki, mizeria, kompot wiśniowy
|
A-1,7
|
04.10. Śr. |
Żurek z białą kiełbasą i jajkiem, bułka pszenna, jogurt owocowy
|
A-1,3,7
|
05.10. Czw. |
Pulpet w sosie koperkowym, kasza bulgur, surówka z białej kapusty, jabłkiem i marchewką, kompot z czarnej porzeczki
|
A-1,3,7
|
06.10. Pt. |
Filet rybny smażony, ziemniaki puree, fasolka oprószana, sok jabłkowy
|
A-1,3,4,7
|