-
Ułatwienia dostępu
Ułatwienia dostępu -
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka -
Powiązane strony
Menu
Menu
Stołówka
Jadłospis
DATA |
MENU |
ALERGENY |
16.06. Pn. |
Zupa kapuśniak z młodej kapusty z mięsem drobiowym, pieczywo mieszane, jogurt jogobella, baton zbożowy
|
A-1,7
|
17.06. Wt. |
Nuggetsy z kurczaka, ziemniaki, puree, surówka z młodej kapusty i pomidorka, sok wieloowocowy, deser mleczny |
A-1,3,7
|
18.06. Sr. |
Spaghetti z mięsem mielonym i warzywami, woda mineralna, ciastka zbożowe, morele |
A-1,3,7
|
23.06. Pn. |
Zupa brokułowa z mięsem drobiowym i makaronem, serek homogenizowany, chipsy z jabłek
|
A-1,3,7
|
24.06. Wt. |
Pulpet w sosie pomidorowym, makaron, kalafior oprószany, woda mineralna, mus owocowy |
A-1,3,7
|
25.06. Śr. |
Filet z indyka w sosie śmietanowym, ryż, marchewka z groszkiem, wafle ryżowe w polewie malinowej, sok jabłkowy |
A-1,7
|
26.06. Czw. |
Gulasz wołowy, kasza bulgur, buraczki, kompot z wiśni, jogurt Bakuś w saszetce, banan |
A-1,7
|
27.06. Pt. |
|
Podstawowe alergeny pokarmowe występujące w posiłkach
Konto stołówki
Odnośniki
Informacje kontaktowe
Szkoła Podstawowa im. F. Chopina w Turznie
ul. Parkowa 4
87-148 Łysomice
tel. +48 56 645 98 42
e-mail: dyrektor@spturzno.pl