Menu
Menu
Stołówka
Jadłospis
DATA |
MENU |
ALERGENY |
08.04. Pn. |
Zupa pomidorowa z mięsem i ryżem, jogurt owocowy, baton zbożowy
|
A-1,7
|
09.04. Wt. |
Kotlet mielony, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, jabłkiem i marchewką, kompot z wiśni
|
A-1,3
|
10.04. Śr. |
Filet z indyka w sosie śmietanowym, ryż, brokuł oprószany, woda z cytryną
|
A-1,7
|
11.04. Czw. |
Gulasz wieprzowy, kasza pęczak, buraczki, jogurt do picia, jabłko |
A-1,7
|
12.04. Pt. |
Filet rybny smażony, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, sok wieloowocowy
|
A-1,3,4
|
15.04. Pn. |
Zupa grochówka z kiełbasą, pieczywo mieszane, mandarynka
|
A-1
|
16.04. Wt. |
Wątróbka drobiowa, ziemniaki, marchewka mini z masełkiem, galaretka do picia, deserek Bakuś |
A-1,7
|
17.04. Śr. |
Spaghetti z mięsem mielonym wieprzowym i warzywami w sosie pomidorowym, kompot wieloowocowy, banan |
A-1,7
|
18.04. Czw. |
Schab w sosie własnym, kasza bulgur, kapusta czerwona zasmażana, woda mineralna
|
A-1
|
19.04. Pt. |
Makaron z twarogiem, masłem i cukrem, kefir do picia
|
A-1,3,7
|