-
Ułatwienia dostępu
Ułatwienia dostępu -
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka -
Powiązane strony
Menu
Menu
Stołówka
Jadłospis
|
DATA |
MENU |
ALERGENY |
|
17.11 Pn. |
Zupa jarzynowa z mięsem drobiowym, pieczywo, serek homogenizowany |
A-1,7
|
|
18.11. Wt. |
Udko z kurczaka, ziemniaki, marchewka z groszkiem, kompot wieloowocowy, ciastka zbożowe |
A-1, 7
|
|
19.11. Śr. |
Barszcz biały z jajkiem i kiełbaską, pieczywo mieszane, jogurt owocowy |
A-1,3,7
|
|
20.11 Czw. |
Potrawka z kurczaka, ryż, woda mineralna, mus owocowy
|
A-7
|
|
21.11. Pt. |
Makaron z masłem, twarogiem i cukrem, jogurt do picia
|
A-1,7
|
|
24.11. Pn. |
Zupa z fasolki szparagowej z mięsem drobiowym, pieczywo mieszane, jogurt owocowy |
A-1,7
|
|
25.11. Wt. |
Spaghetti z mięsem mielonym i warzywami w sosie pomidorowym, makaron, galaretka do picia |
A-1
|
|
26.11. Śr. |
Pulpet w sosie pomidorowym, ziemniaki, surówka Colesław, sok Kubuś |
A-1,3,7
|
|
27.11. Czw. |
Gulasz wieprzowy z warzywami, kasza bulgur, buraczki, woda z cytryną, mandarynka
|
A-1
|
|
28.11. Pt. |
Filet rybny zapiekany z serem, ziemniaki z koperkiem, surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem i marchewką, woda mineralna |
A-1,3,4,7
|
Podstawowe alergeny pokarmowe występujące w posiłkach
Konto stołówki
Odnośniki
Informacje kontaktowe
Szkoła Podstawowa im. F. Chopina w Turznie
ul. Parkowa 4
87-148 Łysomice
tel. +48 56 645 98 42
e-mail: dyrektor@spturzno.pl