Menu
Menu
Stołówka
Jadłospis
DATA |
MENU |
ALERGENY |
22.04. Pn. |
Zupa z kiszonej kapusty, pierogi z mięsem
|
A-1,3
|
23.04. Wt. |
Pulpet w sosie pomidorowym, ziemniaki, kalafior oprószany, kompot wieloowocowy
|
A-1,3,7
|
24.04. Śr. |
Żurek z jajkiem i kiełbasą, pieczywo mieszane, serek homogenizowany
|
A-1,3,7
|
25.04. Czw. |
Gulasz wołowy, kluski śląskie, surówka z ogórka konserwowego, kompot z wiśni |
A-1,7
|
26.04. Pt. |
Filet rybny z serem, ziemniaki, surówka kopenhaska, sok wieloowocowy
|
A-1,3,4,7
|
29.04. Pn. |
Zupa jarzynowa z mięsem i makaronem, drożdżówka
|
A-1,3,7
|
30.04. Wt. |
Udko z kurczaka, ziemniaki, mizeria, galaretka do picia |
A-1,7
|
06.05. Pn. |
Zupa zacierka, kopytka z mięsem |
A-1,3
|
07.05. Wt. |
Nuggetsy z kurczaka, ziemniaki, surówka Colesław, kompot wieloowocowy
|
A-1,3,7
|
08.05. Śr. |
Fasolka po bretońsku, pieczywo mieszane, woda mineralna
|
A-1
|
09.05. Czw. |
Gulasz wieprzowy, kasza pęczak, buraczki, kompot z wiśni |
A-1
|
10.05. Pt. |
Zupa fasolowa, pieczywo mieszane, jogurt Fantazja |
A-1,7 |