Menu
Menu
Stołówka
Jadłospis
DATA |
MENU |
ALERGENY |
25.03. Pn. |
Zupa ogórkowa z mięsem, pierogi z owocami i jogurtem naturalnym
|
A-1,3,7
|
26.03. Wt. |
Bitki w sosie własnym, kasza pęczak, surówka z czerwonej kapusty, woda mineralna
|
A-1,3
|
27.03. Śr. |
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym, makaron, kompot z wiśni, mandarynka
|
A-1,3
|
28.03. Czw. |
PRZERWA ŚWIĄTECZNA |
|
29.03. Pt. |
PRZERWA ŚWIĄTECZNA |
|
02.04. Wt. |
PRZERWA ŚWIĄTECZNA |
|
03.04. Śr. |
Zupa brokułowa z mięsem, pierogi z twarogiem |
A-1,3,7
|
04.04. Czw. |
Potrawka z kurczaka z ryżem, woda mineralna, jogurt fantazja
|
A-1,7
|
05.04. Pt. |
Łazanki z kiełbasą, kapustą i pieczarkami, mus owocowy
|
A-1,3,7
|